Open Book Database
Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani.

Rating: star star star star star_border


Book Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani.

Book Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani. pdf Book Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani. djvu Book Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani. fb2 Book Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani. doc Book Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani. chm
Book's title: Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani.
Library of Congress Control Number: 76529193
System Control Number:ocm06004492
Cataloging Source:DLC, CMC DLC
Library of Congress Call Number:PG9621.X5 T7
Personal Name:Xhuvani, Dhimitër.
Publication, Distribution, etc.:Tiranë . Naim Frashëri, (c)1975.
Physical Description:261 p. ;, 19 cm.
Title:Seria e tregimit të zgjedhur
Formatted Contents Note:Ti s'do të vish më.
Era dhe hëna.
Burimi i Paskuqanës.
Ylli i Mëngjesit.
Kambana-Çangë.
Barraka e fundit e kantierit.
Një njeri më shumë.
Një natë pa dritë.
Përpara vdekjes.
Bishtuku.
Mbi degën e prerë.
Historia e një portreti.
Miku.
Zhurmat e forta.
Një ditë pazari.
Gabimi i pandreqshëm.
Lartësitë.
Ku ra bora e parë.
Trasta me gurë.
Një grosh që kam, dua ta pi.
Një natë pranë gjoleve të Gjyrales.
Kambana e fundit.
Një gjethe veshte.
Download Tregime të zgjedhura Dhimitër Xhuvani.
leave here couple of words about this book: